Meie, müravastuvõtjad (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sauga ringtee, Tallinna maantee. Jänesselja.
Sauga ringtee, Tallinna maantee. Jänesselja. Foto: Mailiis Ollino

Lugesin 10. augusti Pärnu Postimehest, et 7. augusti õhtul tutvustasid maanteeameti esindajad Saugas Pärnu–Sauga teelõigu eelprojekti ja selle ehitusplaane.

Ma ei tea, millise info alusel ja kui palju kohalikke asjast huvitatuid sellel kohtumisel viibis, kuid mina näiteks (väga puudutatud isikuna) sain sellest kohtumisest lehest tagantjärele teada.

See on muidugi kena, et ­Tori abivallavanema sõnutsi jõudsid osalised kompromissini laiendada maanteed raba suunas. Seegi tore, et oodatava ­tohutu rahvastiku juurdekasvu tingimustes rajatakse teinegi kergliiklustee raba poole.

Jäi mulje, et planeeritud tee ehitusliku osa põhiküsimus on selles, et ühe tee äärde jääva kinnistu omanik (maanteeameti mõistes müravastuvõtja) tahab maja ja maantee vahele müratõkkeid, aga teine ei taha.

Lugu täispikkuses ka blogis veebiaadressil paulsarel.blogspot.com.

Mina kuulen müra oma aias iga päev. Samuti liiklushuligaanide mootorrataste möirgeid, ­rekade kiirendavat mootorimürinat, protekteeritud rehvide küljest lahti kooruvate kummitükkide laperdamist vastu auto keret.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles