SA Kadunud otsib punase sportautoga isikuid, keda viimati nähti Weekend Festivalil (1)

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Punane Kia Stinger.
Punane Kia Stinger. Foto: Usa Today Network

Sihtasutus Kadunud palub avalikkuselt abi aidata leida isikud, kes viimase kuu jooksul on liikunud välismaa numbreid kandva punase sportautoga Eestit mööda ja inimesi autosse kutsunud ning keda viimati nähti Weekend Festivalil.

Sihtasutusele teadaoleva info kohaselt on lähema kuu jooksul Eestis liikunud välismaa registreerimismärki kandev Kia Stinger, millega sõitvad isikud kutsuvad inimesi autosse. Täpset põhjust, miks isikuid otsitakse, ei soovinud sihtasutuse juhataja Aare Rüütel avaldada, kuid ütles, et vihje saamisel oleks loodetavasti võimalik saada inimestest videopilt, mis peaks jõudma Europoli (Euroopa politseiorganisatsioon).

"Viimase meile teadaoleva info kohaselt võisid isikud liikuda eelmisel nädalavahetusel Weekend Festivalil ja lahkuda pühapäeval Pärnu piirkonnast," seisab pöördumises.

"Autot kasutavad isikud on pidanud ööbima, tankima, parkima, ostma süüa, joogivett, sigarette ja me pöördume avalikkuse poole lootuses, et leidub keegi, kes mäletab Pärnu Weekendi nädalavahetusest või varasemast ajast fotodel olevat punast värvi sportautot ja oskab meile kirjeldada autot, kohta või autoga sõitvaid isikuid, mis võimaldaks meil jõuda kohtadeni, kus nad võisid jääda turvakaamera videosalvestisele."

Samuti palub sihtasutus igasugust infot tütarlastelt, keda eelnimetatud autoga on sõitma kutsutud. Infot saab anda sihtasutuse ööpäpevaringsel infotelefonil 661 6776.

Lääne prefektruuri pressiesindaja kommenteeris, et Kadunud on neid otsingutest teavitanud, kuid selgitas, et rohkem ei saa teema kohta midagi öelda.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles