Galerii: rokihuvilised kogunesid Sindi Rockil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Raskema muusika austajad võisid eile sammud Sindi poole seada, sest just seal toimus 49. aastapäeva tähistanud festival Sindi Rock, kus peaesineja oli legendaarne Vennaskond.

“Gunnar Graps on öelnud, et Sindi on väga vanade rokitraditsioonidega linn, ja tal oli õigus, algusaastatest alates on festival läbi aja toimunud, ehkki tõusude ja mõõnadega,” avas üks korraldajatest, Tori valla kultuurinõunik Mart Tõnismäe ürituse olemust. “On kärinat ja mürinat, ballaade, instrumentaalpalu.”

Festivali maiuspala oli kahtlemata punkansambel Vennaskond eesotsas Tõnu Trubetskyga. Veel esines ansambel Rotiküla Kõutsid, mis on 2011. aastal Pärnu linnas Rotikülas loodud neljaliikmeline rokikollektiiv. Kõutside muusika on mõeldud eestikeelse tempokama roki austajatele. Bändi debüüt­album “Langevad tähed” nägi ­ilmavalgust tänavu kevadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles