EuroPark eksitab vana aadressiga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy

Ehkki tasuline parkimine on Pärnus suuresti praegu linna enda korraldatud, siis Lepa kaubakeskuse ees teeb seda endiselt EuroPark, mis jagab juba vananenud andmetega trahvikviitungeid.

Teatavasti saab autoomanik, kes tasulises parklas parkimise eest maksmata jätab, sõiduki esiklaasile viivistasu otsuse ehk rahvakeeli trahvikviitungi. Nii juhtus ka pärnakas Ristoga.

Mees läks kviitungiga ettevõtte kodulehel oleval aadressil ehk Pärnu Munga 2 kolmandale korrusele. “Kohale jõudnud, avastab autoomanik, et kontor on suletud ja internetis olev lauatelefoninumber kehtetu. Kätte saab vaid Tallinna direktorid Tallinna telefoninumbrilt,” rääkis ta.

Risto oli pahane, et firma kodulehelt pole eemaldatud vana aadressi ja inimesi jooksutatakse asjata ning ehkki trahvi saab kätte Pärnus, puudub siin vaide esitamise võimalus.

EuroPark Estonia OÜ klienditeenindusjuht Kristiina Romanovskiy nentis, et Pärnu kontor on tõesti lõpetanud septembrist oma tegevuse Munga 2.

“Kuid see asjaolu ei takista mitte kuidagi trahvi vaidlustamist, kuna pretensiooni esitamine on võimalik veebikeskkonnas www.europark.ee,” rõhutas ta. “Samuti kinnitame, et Pärnu kontori infotelefon on töökorras ja kõnedele vastatakse. Ka trahvide kohta saab samalt numbrilt selgitusi. Seega on tegemist täiesti korrektse leppetrahvi nõudega ja trahvi saab vaidlustada meie kodulehel, mis kliendile on lihtsaim, kiireim ja mugavaim viis.”

Nii jääbki loota, et iga autojuht, keda aeg-ajalt hajameelsus tabab, saab kasutada internetti. Ja ehkki oktoober kohe lõpeb, oli kehtivuse kaotanud aadress EuroPargi kodulehel eile endiselt üleval.

Märksõnad

Tagasi üles