Galerii: vaatemänguline plekimõlkimine Vändra romuringil (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba tosin aastat järjest augusti viimasel laupäeval Vändras toimunud autode võidukihutamisel nautis paari tuhande pealine publik ekstreemset võistlust, kus pjedestaali kõrgeimale astmele tõusis päeva jooksul kõige rohkem ringe kirja saanud sõitja.

“Mida aasta edasi, seda rohkem pakub päevinäinud autode sõit huvi nii osalejatele kui pealtvaatajatele,” rääkis Vändra romuringi nime kandva võistluse peakorraldaja Jaan Hansen. “Seekord registreerisime 64 meest ja 24 naist, kuigi tahtjaid oli poole rohkem.”

Pika ja põneva võistluspäeva esimeses osas jagati võistlejad kolme rühma. Kõigepealt madistasid 400 meetri pikkusel ringil õrnema soo autosportlased, seejärel startisid rajale kordamööda kaks meeste seltskonda.

Kui kõik grupid olid kaks korda kümme minutit ringi tiirutanud, kutsuti kõik veel hinges sõiduriistad finaalsõitudesse, mis kestsid kolm korda 15 minutit.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles