Naist kõbla ja lauaga rünnanud mees mõisteti vangi

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Elmo Riig

Sel nädalal jõustus Pärnu maakohtu otsus, millega saadeti üle kolmeks aastaks vangi mees, kes elukaaslast viimase poole aasta jooksul järjepidevalt nuhtles. Muu hulgas peksis mees naist kõplaga, viskas teda lauaga ja ähvardas mahagi lüüa. Pika vanglakaristuse põhjus ei peitunud aga vägivallatsemises, vaid hoopis varasemas tingimisi karistuses.

Kohtuotsuses selgub, et Daniel oli elukaaslasega selle aasta aprilli lõpust augusti alguseni käitunud märkimisväärselt halvemini, kui tänapäeva ühiskond normiks peab.

Prokuratuur süüdistas 30ndates Danieli nimelt kehalises väärkohtlemises ja teise inimese tervise kahjustamises, mida on toime pandud lähisuhtes ja korduvalt. Samuti tapmisega ähvardamises, mille täideviimist oli alust karta.

Kohtusse jõudnud seitsmes episoodis olid kirjelduste kohaselt tavapärased rünnakud kõhtu ja pähe rusikate, küünarnukkide ja jalgadega. Korduva tegevusena nägi süüdistuse järgi näpistamist, ühel korral otsustas härrasmees naist aga juustest kiskuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles