Pärnu halloween’ipeol hirmutavad Tuleviku kollid

Andris Tammela
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linna võimsaim halloween’ipidu toimub homme kuursaalis, kuhu oodatakse kõiki kolle omasugust otsima.
Linna võimsaim halloween’ipidu toimub homme kuursaalis, kuhu oodatakse kõiki kolle omasugust otsima. Foto: Allar Tiisler

Kui Pärnus ei tähistata tänavu eriti aktiivselt esmaspäeva öösel vastu teisipäeva kogu maailmas peetavat surnute ööd halloween’i, näeb laupäeva öösel suvepealinnas nii kolle, Kõrvitsapoisse kui saab osaleda korralikul prallel.

Ilmselt üks linna õudsemaid pidusid toimub laupäeva öösel Pärnu kuursaalis, kus näeb aktiviseerimiskeskusest Tulevik pärit kolle.

“Meil on sel aastal eriti õudne pidu, mida ehivad Pärnu aktiviseerimiskeskuses Tulevik valmistatud kollikujud,” lubas kuursaali programmijuht Anniki Leppik.

Meelierutava etenduse pakub üritusel suvepealinna noor mustkunstnik Taimar Müller, kes võib Leppiku kinnitusel nii midagi ära kaotada kui juurde võluda.

Lavalaudadel teeb õhtusse sobivat muusikat ansambel Regatt ja DJ-puldist seab õudseid tuure Enno Lohu.

“Meie ürituse nimi on traditsiooniliselt “Hallooo viin” ehk kuigi kogu õhtu on ameerikapäraste halloween’i mõjutustega, pole vähem oluline, et oktoober on kohaliku rahvakalendri järgi viinakuu ja ametlikult paneme kuu viimasel peol sellele punkti,” lisas Leppik. “Kuigi halloween ei ole Eestis veel nii populaarne kui Ameerikas, oskavad inimesed siingi stiilipidusid hinnata ja võtavad alati aktiivselt teemaüritustest osa. Kui mõnel kollil, nõial või kummitusel ei ole laupäeva õhtul kuskile minna, võib ta kindel olla, et meie juurest leiab ta rohkelt endasuguseid.”

Halloween’ipeost saab osa ka Tallinna maanteel asuvas pubis Kentuki Lõvi, kus musitseerib laupäeval kooslus Kõrvitsapoisid.

“Meil tuleb õudselt õdus õhtu,” lubas Kentuki Lõvi juht Urmas Lass. “Samuti saab hirmsalt hea kostüüm auhinna.”

Suisa kahel korral plaanib halloween’i tähistada aga ranna rajoonis asuv kohvik Poisi Eine.

Reio Tilk kohvikust lubas, et Poisi Eine korraldab laupäeva ja esmaspäeva õhtul suure halloween’ipralle, millel on menüüs põrgulik panniroog ja pakutakse ekstra halloween’iks valmistatavat jooki. Loomulikult ei ole keelatud üritusele vastavalt korralikult pralletada.

Pärnu ööklubidest saab ainsana pidada halloween’i klubis Mirage, kus toimub täna öösel halloween’i videodisko.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles