Kaua annab üht aeda kõbida? Lõputult!

Urmas Hännile
, pensionär
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steineri aia korda tegemine on jätkuvalt olnud arengukavades ja sinna on kulutatud suuri summasid, ent valdavalt on aia väravad rahvale suletud.
Steineri aia korda tegemine on jätkuvalt olnud arengukavades ja sinna on kulutatud suuri summasid, ent valdavalt on aia väravad rahvale suletud. Foto: Mailiis Ollino

Linnavolikogu heakskiitu ootavas Pärnu arengut käsitlevas kavas toretseb ammu saavutatud pidanud olema eesmärk, mis paneb ebalevalt suhtuma kogu dokumenti. Väidetu täpsustamiseks olgu “Pärnu linna arengukavast aastani 2035” toodud punkt, mis tõdeb, et “omanäolise Pärnu trump on inimsõbralik, hästi toimiv ja atraktiivne elukeskkond, mille keskmeks on elav ja kompaktne ajalooline linnasüda.”

Tsentrum, mille kohta kava koostajad ütlevad sedagi, et “toetame ajalooliselt väärtusliku kesklinna ruumilist arengut ja linnasüdame igakülgset tugevdamist.”

Pärnu kesklinna ajalooliseks osaks, olgu öeldud, peetakse Pika, Ringi, Kuninga, Lõuna, Akadeemia ja Õhtu tänavaga piirnevat ala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles