Ringrajal tuleb põnev võidukihutamine

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Soomer (nr 38) ja Martin Pärtelpoeg (nr 39).
Hannes Soomer (nr 38) ja Martin Pärtelpoeg (nr 39). Foto: Rauno Kais

Laupäeval selguvad auto24ringi nime kandval Audru ringrajal mootorratturite selle aasta Eesti, Läti ja Leedu meister ja  karikavõitjad.

„Suurele finaalsõidule on oodata nelja riigi eliitsõitjaid, Baltimaade ässadele tulevad konkurentsi pakkuma paljud kiired soomlased,“ rääkis Eesti ringrajakomisjoni esimees Rannus Ervin. „Kõige põnevamad on kindlasti Superbike-klassi sõidud, kus meie liidrid Hannes Soomer ja Martin Pärtelpoeg saavad taas oma võimed proovile panna Soome meistri Ville Valtoneniga.“

Võistluspäev ringrajal algab üheksa masinaklassi treeningsõitude ja kvalifikatsioonidega. Pärastlõunal on kavas kaks sõiduvooru, kus kõigepealt stardivad rajale tänavasõidu- ja retrotsiklite taltsutajad, seejärel võistlevad C-klass, Honda 100 NSF sarja noored motomehed, külgvankrid, Rookie 600, B600-, Supersport/Superstock-, Rookie 1200 ja Superbike-klass.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles