Roteeruv töökoht

Kalev Vilgats
, Pärnu Postimehe arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Kersti Kaljulaidi töökoht võikski liikuda mööda Eesti linnu. Nii saab kohalikest oludest ja inimestest rohkem aimu.
President Kersti Kaljulaidi töökoht võikski liikuda mööda Eesti linnu. Nii saab kohalikest oludest ja inimestest rohkem aimu. Foto: Tairo Lutter

President Kersti Kaljulaid võttis oma seitse asja ja kümme nõunikku ja kolis ajutiselt tööd tegema Narva. Eesti-Vene kontrolljoone linnas ei ole president seni resideerinud. Õigupoolest polegi meie presidendid mujal töötanud kui Tallinnas Kadriorus haldushoones. Puhanud on presidendid Orul, Paslepas, Saaremaal ja Ärmal.

Presidendi resideerimine Narvas peab juhtima tähelepanu piirilinnale, ühtlasi on see kindlasti osa Euroopa kultuuripealinna kampaaniast. Riigipea esimestele tööpäevadele ei pööranud tähelepanu ainult Eesti ajakirjandus.

Vähemalt soomlased olid samuti vaeva näinud, aga nende kajastusest jäi sete suhu, kui üks narvalastest ütles, et Kaljulaid pole tema president, sest ta ei ole Kaljulaidi valinud. Teadagi, keda see inimene valis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles