Tüdrukud riisusid koore

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuninga tänava põhikoolis õppiv 11aastane Laura Marii Taggu seilas Teisipäevaringi sarivõistlusel esimese auhinna vääriliselt.
Kuninga tänava põhikoolis õppiv 11aastane Laura Marii Taggu seilas Teisipäevaringi sarivõistlusel esimese auhinna vääriliselt. Foto: Eesti Jahtklubide Liit

Pärnu jahtklubi purjespordikooli õpilaste Optimist-klassi Teisipäevaringi sarivõistlusel hõivasid õrnema soo sportlased kaks esimest ja ühe teise poodiumikoha.

Kaheksa etapi kokkuvõttes tuli üldarvestuses esikohale Laura Marii Taggu, teise auhinna teenis Dagne Aasmaa ja kolmanda koha sai Andrias Sepp. Algajate seas LHV konkurentsis oli parim Emma Mia Kaar, järgnesid Daniel Johan Andres Õunap ja Erico Tent.

“Teisipäevaringi tähtsaim eesmärk on pakkuda esimest ja teist aastat purjetavatele noortele võistluskogemusi,“ ütles treener Tõnis Vare. “Et algajad saaksid oma oskustest selgema pildi, osalesid sarja üksikutel etappidel roolimehed, kes võistlevad Eesti edetabeliregattidel. Rõõmu teeb, et Andrias Sepp hoiab Eesti meistrivõistlustel enne viimast etappi liidrikohta. Pert Salundi asub pingereas neljandal ja Karel Ratnik üheksandal kohal. Tüdrukute arvestuses juhib meistrivõistlusi tallinlanna Mia Marin Lilienthal, talle hingavad kuklasse meie piigad Angeliina Maria Isabel Õunap ja Lisbeth Taggu.”

Optimist-klassi Eesti meistrid ja medalivõitjad selguvad 14.–16. septembril Pärnu rahvusvahelisel sügisregatil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles