Lihula gümnaasiumi õpetaja peab oma klassile kõne lauldes (1)

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lihula gümnaasiumi esimese klassi juhataja Anne Kruus jagas oma 16 tulevasele õpilasele kesknädalal aabitsa töövihikuid laudadele.
Lihula gümnaasiumi esimese klassi juhataja Anne Kruus jagas oma 16 tulevasele õpilasele kesknädalal aabitsa töövihikuid laudadele. Foto: Urmas Luik

Lihula gümnaasiumi esimese klassi juhataja Anne Kruus peab kooliaasta avaaktusel kõne lauldes, teda toetab selles vastne aabitsaomanik Elisabeth Kesküla. Õpetaja ja õpilase koosesinemise mõtte andis gümnaasiumi muusikapedagoog Ave-Piia Rohtla, kes lõi muusika Ülle Kütseni tekstile “Õpetaja koolikott”.

Esmaspäeval kuulab neid Lihula kultuurikeskuse saalis aukohale sätitud 16 tüdrukut-poissi ja nende vanemad ning sädevil õpilased, keda algaval õppeaastal on 238.

Õpetaja-õpilase dueti sõnum jääb küllap kõigile kõrva: “Võta kaasa tundi tuju hea...” Seda tõdemust järgib Kruuski, kes seisab 27. sügist klassi ees.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles