Reede öösel nägi Pärnus võimast pidu

Andris Tammela
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu südalinnaklubi Bravo oli reedel puupüsti rahvast täis, kui DJ-puldist mängiti suuremas koguses dnb’d ja dubstep’i.
Pärnu südalinnaklubi Bravo oli reedel puupüsti rahvast täis, kui DJ-puldist mängiti suuremas koguses dnb’d ja dubstep’i. Foto: Silver Reinart

Nädalavahetuse juhatasid sisse kaks korralikku pidu. Kui reede öösel jooksis rahvas ööklubile Bravo suisa tormi, siis publikumenu nautis samal ajal klubis Sugar esinenud Ott Leplandki.

Bravos toimus reede öösel dnb & dubstep’i pidu, kui muusikat seadsid Mediadubi liikmed Cosession, LA, Def ja SimonSays. Rahvas jooksis Bravosse kokku ja klubi oli äärest ääreni pidutsejaid täis. Kõva pidu käis mürtsuva bassi saatel hommikuni. Pärast laupäevast pidu läks Bravo remonti ja avab uksed taas järgmisel nädalavahetusel.

Ööklubis Sugar tutvustas samal ajal oma värsket plaati “Laulan ma sind” “Superstaari” saate võitja Ott Lepland, kes pani lava ette kogunenud naised nii kiljuma, tantsima kui kaasa laulma.

Kuigi Sugarisse oleks mahtunud reede öösel rohkem rahvast, said kohale tulnud siiski etenduse kogu raha eest.

Laulja rääkis Pärnu Postimehele, et ta uus plaat on üsna eriilmeline ja sellelt leiab nii klaveriballaadi, sümfoonilise viiuliballaadi, popballaadi kui indie-sugemetega roki.

“Plaadi üheteistkümnest loost viis on minu kirjutatud ja inimesed saavad tänu sellele kindlasti minust kui muusikust rohkem aimu,” ütles Lepland. “Aja jooksul olen ikka kirjutanud sahtlisse muusikat. Parimad palad noppisin välja ja peale selle on plaadil lugusid, mille olen kirjutanud viimase poole aasta jooksul. Olen plaadiga väga rahul. Kuigi eksperimenteerisin veidi, on see plaat siiski rohkem minu nägu, kui oli esimene album, millele kirjutasin vaid kaks lugu. Usun, et järgmised plaadid tulevad veelgi minulikumad.”

Pidulisi soojendas-jahutas DJ Kert Klaus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles