Noorkuu annab jõulukontserdi koos Rosanna Lintsiga

Andris Tammela
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorkuu ja Rosanna Lints lähevad jõulutuurile.
Noorkuu ja Rosanna Lints lähevad jõulutuurile. Foto: promo

Vokaalansambel Noorkuu ilmutab novembris värske jõuluplaadi ja läheb sel puhul tuurile koos “Superstaari” saatest tuntud Pärnu neiu Rosanna Lintsiga.

Noorkuu eestvedaja Martti Meumersi teatel langeb Noorkuul sellesse aastasse kaks tähtsündmust. Bändil täitub 15. tegutsemisaasta ja ilmub kümnes album, millel leiduvat muusikat kuuleb üle-eestilisel tuuril.

“Ansambel on detsembris toimuvate juubelikontsertide ettevalmistustega juba alustanud,” kinnitas Meumers. “Mitu laulu ja seadet on töös ning osa salvestamisel. 90minutiline kontsertprogramm sisaldab nii värsket loomingut, vanu hitte kui loomulikult ajakohaseid jõululaule. Publikut üllatatakse asjadega, mida vähemalt Noorkuu kontsertidel pole varem nähtud.”

Külalisesinejana astub tuuril üles Rosanna Lints, kes oli Meumersi teatel Noorkuu loomise aastal 1996 vaid üheaastane.  

“Et Noorkuu kuulajaskond on väga lai, leiavad tükikese meelelahutust ja kvaliteetset muusikaelamust nii nooremad kui vanemad austajad,” lubas Meumers.

Pärnu kontserdimajas kuuleb Noorkuu ja Lintsi jõulukontserti tänavu 27. detsembril.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles