Soovitused pesumasina eluea pikendamiseks

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Selleks, et hoida pesumasin töökorras, tuleks järgida lihtsaid reegleid ja puhastada masinat kindla aja tagant.

Jätke pärast pesupesemist alati masina uks praokile, et vähendada kopituse teket trumli laes. Sellega väldite masinas halva haisu tekkimist. Kui te ei saa ust millegipärast lahti hoida, pühkige kindlasti masina sisemus pärast pesu kuivaks.

Kindlasti hoidke pesuvahendi konteiner puhtana. Ajaga kogunevad sinna kihtidena pesupulbri, kangapehmendaja, loputusvahendite ja muud jäänused.

Puhastage pesupulbrisahtlit iga pesukorra järel. Hoidke kas või veepudel masina läheduses, et saate kohe konteineri kiiresti puhtaks teha.

Hoidke oma masinat, kasutades selleks liigpingekaitseseadmeid, mis aitavad ootamatute elektriprobleemide puhul.

Kui teie pesumasinal ei ole isepuhastuvat filtrit, tuleb filtrit regulaarselt puhastada. Pesust eralduv mustus koguneb sinna ja tekitab ummistusi.

Samuti tuleb hoida veetorude puhtust, et tagada masinas vajalik veeringlus. Kummist torusid, mis ühendavad masinat veevärgiga, tuleks vahetada iga viie–seitsme aasta tagant, et vältida lekkeid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles