Suupilliklubi Piccolo teeb kingitusi

, Piccolo klubi tegevjuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suupilliklubi Piccolo pillimehed suupillifestivalil musitseerimas.
Suupilliklubi Piccolo pillimehed suupillifestivalil musitseerimas. Foto: Ants Liigus

Homme saab kuulata Pärnu Nooruse majas Eesti kõrgeimal taemel suupillimängu ja üles astuvad rahvusvaheliste konkursside laureaadid Piccolo kvintett, Piccolo Folk, trio Pravo, Piccolo orkester ja solistid, külalistena Audru koor ja Pernau Rahwateater.

Toimub anekdootide rääkimise võistlus ja tantsumuusikat teeb duo Alibi. Samuti on kohapeal suupillide ja CDde soodusmüük.

Suupilliklubi Piccolo loodi 9. novembril 1996 Pärnus eesmärgiga populariseerida suupillimängu kui harrastust. Klubi tegevus on 15 aasta jooksul silma paistnud nii kohalikus kui rahvusvahelises mastaabis. Piccolo korraldatud kümme Pärnu suupillifestivali on aasta-aastalt populaarsust kogunud ja kujunenud Põhja-Euroopa suupillifännide suursündmuseks.

Seoses 15. aastapäevaga soovib klubi kinkida ühele või mitmele põhikooliastme õpilaskollektiivile (klassile, lastekoorile, ansamblile), kes tahaksid koos õpetajaga suupillimängu õppida, komplekti uhiuusi suupille. Pole tähtis, kus Eesti nurgas see kollektiiv asub. Klubi garanteerib igakülgse abi muusikaõpingutes parima tulemuse saavutamisel.

Kingituse saamiseks tuleks lähetada novembri lõpuni Piccolo meilil või postiaadressil motivatsioonikiri. Täpsem info on klubi kodulehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles