Veel saab esitada aasta tegijate kandidaate

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskuse logo.
Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskuse logo. Foto: PEAK

Pärnumaal on hea tava esile tuua ja tunnustada aasta lõpul neid, kes enim on kaasa aidanud elu paremaks muutumisele, nende leidmiseks pikendas ettevõtlus- ja arenduskeskus kodanikuühiskonna aasta tegijate esitamise tähtaega kolme nädala võrra ja ootab kandidaatide esildisi 25. novembriks.

Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskus koostöös maavalitsuse ja omavalitsuste liiduga tunnustab aasta kodanikuühendust, vabatahtlikku, kodanikualgatust toetavat kohalikku omavalitsust ja äriühingut ning selgitab välja Pärnumaa kodanikuühiskonna aasta teo 2011.

Kandidaadid, nii konkursi laureaadid kui nominendid, osalevad kodanikuühiskonna aasta tegijate tänupäeval Pärnus ja väljasõidul Tallinnasse, kus kohtutakse Pärnumaalt valitud riigikogu liikmetega.

Läinud aasta parim kodanikuühendus oli MTÜ Surju-Ilvese Külaselts, aasta vabatahtlik Juta Rea, kodanikualgatust toetav äriühing OÜ Paikre ja kodanikualgatust toetav kohalik omavalitsus Paikuse vald. Pärnumaa kodanikuühiskonna aasta tegu 2010 oli Reiu vana raudteesilla renoveerimine ühenduste, omavalitsuste ja ettevõtjate koostööna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles