Pärnumaa 4h pidas kiidupäeva

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti 4H Pärnumaa piirkonna kiidupäev 2011.
Eesti 4H Pärnumaa piirkonna kiidupäev 2011. Foto: Erakogu

Noorteühingu Eesti 4h Pärnumaa piirkond tähistas 5. novembril Endla teatris oma kiidupäeva, alustades parimate kiitmisega ja lõpetades lavastuse “Imetegija” vaatamisega.

Kiidupäeval kuulutati välja parim klubi, kelleks valiti Kaelase kooli klubi Kaelase Kaarnad. Parimaks juhendajaks sai sel aastal Krista Tammik, kes juhendab klubi Kaelase Kaarnad.

“Krista on väga aktiivne rahvatantsus, sportlikus tegevuses, armastab tegelda käsitöö ja fotograafiaga. Ta on korraldanud üle Pärnumaa seikluspäevi,” iseloomustas tänavust parimat juhendajat 4H Pärnumaa piikonnajuht Inga Raudsepp

Parim noor sel aastal on Kairi Janson klubist Kärmed Tootsikad. “Kairi laulab imekenasti ja mängib kitarri, ta viib läbi õpiprogrammi „Maal on vahva!”, kuulub Pärnumaa piirkonna noortejuhatusse ja üle-eestilisse noortenõukogusse,” loetles Raudsepp. “Kairi on tubli nipide tegija (nip – noorte isiklik projekt, toim) ja igal pühapäeval spordisaalis aktiivne indiaca mängija.”

Veel tänati parimaid noori isikliku projekti tegemises. Tublimad olid Daily Raudsepp klubist Kärmed Tootsikad nelja projektiga, Anett Rõõmusaar klubist Kadjaste ja Heleri All klubist Kärmed Tootsikad, mõlemad jõudsid teha kolm projekti.

Tublisid nipitajaid oli Raudsepa ütlust mööda veelgi. “Tähelepanu pälvis Harlis Alli meisterdatud traktor, mis ka sõitu tegi,” lisas ta.

Tänati ka klubide juhendajaid, kes vabatahtlikult noortega tegelevad, Teatrikohvikut lahke vastuvõtu ja ülimaitsva tordi eest ning Endla teatrit.

Pärmumaa kiidupäeval osales kokku 186 liiget 21 klubist.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles