Üprausid naasid Eesti meistrivõistlustelt poodiumikohtadega

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jasmiin Üpraus Eesti meistrivõistluste viimasel etapil Purtses.
Jasmiin Üpraus Eesti meistrivõistluste viimasel etapil Purtses. Foto: Erakogu

Nädalavahetusel toimus viimane ja otsustav Eesti meistrivõistluste etapp Purtses mereveel. Edu saatis nii Jasmiin, Egon kui ka Ralf Üprausi, kes kõik naasid etapilt poodiumikohtadega.

Jasmiin Üpraus võistles Ski Ladies GP1 klassis, kus koos etapivõiduga krooniti ta teist korda Eesti meistriks naiste klassis. Samuti lõpetas ta hooaja meeste Ski GP1 klassis hõbemedaliga Marten Männi järel. 

Jasmiini isa Egon võistles seekord ainult oma põhiklassis ehk Ski GP2s ja kindlustas mõlema sõidu teise kohaga Eesti meistritiitli, seljatades paljud noorsõitjad.

Jasmiin Üpraus Eesti meistrivõistluste viimasel etapil Purtses.
Jasmiin Üpraus Eesti meistrivõistluste viimasel etapil Purtses. Foto: Helen Urbanik

Nädalavahetus läks edukalt ka Ralf Üprausile, kui ta teist aastat järjest näitas oma paremust Runabout GP2 klassis, tulles Eesti meistriks. Ta võistles veel Runabout GP1 klassis, kus nii etapi kui ka üldkokkuvõttes hoiab kolmandat kohta.

Praegu ootab Üprause ees viimane, Alpe Adria etapp 14.–16. septembril Horvaatias Viris ja pärast seda hakatakse asju pakkima viimaseks maailmameistrivõistluse etapiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles