Kooli alustavate laste vanematele tuleb teabepäev

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kooli minevate laste vanematele korraldatakse teabepäev.
Kooli minevate laste vanematele korraldatakse teabepäev. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu linnavalitsuse haridus- ja kultuuriosakond ning Pärnu õppenõustamiskeskus korraldavad neljapäeval, 10. novembril kell 18 linnavalitsuses teabepäeva, kus antakse ülevaade lapse koolivalmiduse kujundamisest ning arvuti ja interneti kasutamisest.

Teabepäevale on oodatud emad-isad, kelle laps läheb 2012. aasta sügisel esimesse klassi.

Õppenõustamiskeskuse psühholoog Kaire Külaots räägib koolivalmidusest ja Mai lasteaia vanemõpetaja Kristiina Kunto lapse koolivalmiduskaardist. Esimesse klassi määramise tingimusi ja korda selgitab haridusnõunik Katrin Uutsalu. Teemal “Laps-arvuti-internet-lapsevanem” kõneleb Hansagümnaasiumi õpetaja Eve Reinik.
 
Uutsalu teatel ootab haridus- ja kultuuriosakond alates 1. novembrist taotlusi lapse esimesse klassi vastuvõtmiseks 2012/2013. õppeaastal. Taotluse blankett esimesse klassi registreerimiseks on Pärnu linna veebilehel hariduse alamjaotuses. Taotluse esitamise tähtaeg on 1. märts 2012.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles