Sauga valla pidustused jätkuvad ajaloonäitusega

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eilsest on Sauga noortekeskuses avatud näitus Sauga valla ajaloost, mis on jätk läinud reedel alanud valla 20. aastapäeva üritustele. Näitus jääb üles kaheks nädalaks.

Kõik valla allasutused on koostanud oma väljapaneku 20 aasta jooksul tehtust. Kevadel valmis saanud noortekeskuse hoone on kujunemas valla kultuurikeskuseks, kus toimuvad valla üritused ja tähistatakse pidulikke sündmusi.

Reedel astusidki kutsetega aastapäevaüritusel valla aktiivsemate inimeste, ettevõtjate, kauaaegsete töötajate, volikogu esimese koosseisu ja eakate vallaelanike ees üles Sauga valla oma kollektiivid, millest osa saanud just noortekeskuses tuule tiibadesse.

Valla humanitaarnõuniku Ave Grenbergi sõnutsi on vallas märgata silmanähtavat kultuurielu elavnemist, kuna tänu noortekeskusele on kollektiividel nüüd sobivad ruumid, kus harjutada.

Meeleoluka eeskavaga esinesid Sauga põhikooli õpetajad, suupilli mängis ja laulis õpilane Peeter Hansen, teda saatis klaveril õpetaja Tiina Männik. Õppida jõutut demonsteeris kuu aega Marko Sassjani juhendamisel tegutsenud naisrahvatantsurühm, üles astusid naisansamblid Marge Lumisalu ja Nelli Vadami juhendamisel.

Tammiste lasteaia esindus oli sünnipäevalaulu esitamiseks kätte haaranud käsikellad.

Tänati vallas vähemalt 20 aastat töötanuid, ettevõtjaid, aktiviste ja praegusi töötajaid. Pidustused jätkusid samal õhtul rahvapeoga Sauga pubis valla oma ansambliga Hellstones.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles