Uued raamatud

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Uusi raamatuid tutvustavad Hannely Raestu ja Heda Piiriste Pärnu keskraamatukogust.

“Suur Hiina meditsiini käsiraamat”

Traditsiooniline Hiina meditsiin tugineb 5000 aasta jooksul saadud kogemustele ja keskendub suuresti haiguste ennetamisele. Põhjalik ja kaalukas käsiraamat tutvustab Hiina meditsiini filosoofilisi aluseid, kanaliteooriat, akupunktuuri põhimõtteid. Iga inimese tervise võti on ta enda käes: tasakaalu poole püüdlemine, mõõdukus kõiges, looduse seaduste ja rütmidega arvestamine.

TEA.

Genevieve de Becker, “100 tavatut looma”

Kõik selles raamatus kirjeldatud loomad on millegi poolest erilised. Kas suudaksime joosta niisama kiiresti kui leopard ja jaanalind? Erinevalt puumast saaksime viga, kui 18 meetri kõrguselt kukuksime, ja hundi moodi kogu öö peatumata joosta me samuti ei jaksa. Toredate piltidega raamat on huvitav kaaslane kõikidele, kes tunnevad huvi looduse vastu.

Sinisukk.

Jofe Brown, “Rüütlid ja lohed”

Vapratest rüütlitest ja tuld sülgavatest lohedest kõnelevas raamatus on palju ajatuid lugusid, mis meeldivad igas vanuses lastele. Raamatut lugedes saab iga laps osa võlukuningriikide ja nõiutud olendite mõistatuslikust maailmast.

Koolibri.

Lisa Regan, “Mängime koos”

Sellest vahvast raamatust leiab iga laps sobivaid mänge sünnipäevaks, samuti mänge, mida saab õues ja reisil mängida. Vaja läheb vaid sõpru ja kaaslasi ning käes ongi mänguaeg. Enamik mänge on mõeldud vähemalt kahele mängijale.

Vahepaladeks mängude seletamisel on asjalikud ja lahedad faktid.

Egmont Estonia.

Laura Torres, “Täiega lahedad asjad”

Sellest seitsme- kuni 12aastastele lastele mõeldud raamatust leiab igaüks hiilgavaid ideid ja leidlikke lahendusi. Kes soovib, saab endale ja sõpradele meisterdada vahva käepaela, vallatu lukuripatsi või klamberjärjehoidja. Sünnipäevale kutsutud külaliste tervituseks võib meisterdada uhke sünnipäevapärja.

Raamatus on üksikasjalikud õpetused ja antakse taaskasutamise soovitusi.

Ilo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles