Kutsehariduskeskusel valmis kuues aastaraamat

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskuse uus õppehoone.
Pärnumaa kutsehariduskeskuse uus õppehoone. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnumaa kutsehariduskeskuses valmis kooli eelmist õppeaastat kajastav aastaraamat, mida esitletakse 10. novembril kooli nõukogule.

Kutsehariduskeskuse direktori Riina Müürsepa sõnul on kuuendas aastaraamatus toodud kõikide struktuuriüksuste juhtide mõtted ja kokkuvõtted tehtust. Peale selle sisaldab aastaraamat töötajate ja värskete lõpetajate nimesid, statistilist lisamaterjali ja pilte.

“Kui minult küsida, mis olid 2010/2011. õppeaasta kolm kõige olulisemat asja meie kooli elus, ütleksin järgmist: valmis kauaoodatud toitlustus-teenindusõppe uus korpus, mis lahendas korraga vähemalt 10 probleemi; esmakogemus akrediteerimisel oli maksimaalse tulemusega, nii ehituse kui toitlustuse valdkonnas saime täisakrediteeringu kuueks aastaks; käivitus uus õppeinfosüsteem, mis pani aluse kõikide õppekavade korrastamisele ja aitas oluliselt kaasa töö paremale planeerimisele,” kirjeldab Müürsepp aastaraamatus.

Pärnumaa kutsehariduskeskuse “Aastaraamat 2010/2011” tekstid kogusid ja toimetasid Anneli Rabbi ja Krista Staškevitš.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles