Kohalik vabaerakondlane peab võimuvõitlust

Kalev Vilgats
, Pärnu Postimehe arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabaerakonna Pärnumaa piirkonna juht Heli Künnapas on praegust erakonna juhti Andres Herkelit kõvasti kritiseerinud: peagi võib juhtuda, et kriitika viibki esimehe kukutamiseni.
Vabaerakonna Pärnumaa piirkonna juht Heli Künnapas on praegust erakonna juhti Andres Herkelit kõvasti kritiseerinud: peagi võib juhtuda, et kriitika viibki esimehe kukutamiseni. Foto: Urmas Luik

Esimesi kriisimärke võis täheldada aprilli lõpus, kui Vabaerakonna esimees Artur Talvik teatas otsusest loobuda erakonna juhiks tagasi kandideerimisest. Suvi läbi tuha all miilanud tuli lõi lõkkele augustis. Partei juhatuse erakorraline koosolek kogunes arutama 18 piirkonnaliikme kirja, milles sooviti, et erakonna esimees Andres Herkel astuks tagasi ja korraldataks uued erakonna juhi valimised.

Opositsiooni asus vedama Vabaerakonna Pärnumaa piirkonna juht Heli Künnapas, siis alustati allkirjade kogumist erakorralise üldkogu kokku kutsumiseks.

Heli Künnapas, allkirjad on teil nüüd koos, mis saab edasi?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles