Venna pihta püstolist pidemetäie padruneid tulistanud ja ta tapnud mees jääb kauemaks vahi alla

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Püstol Makarov. Pilt on illustreeriv.
Püstol Makarov. Pilt on illustreeriv. Foto: Kristjan Teedema

Eile sai ümber kahekuine tähtaeg, milleks kohus võttis vahi alla 45aastase mehe, kes 2. juuli hilisõhtul tulistas Ahastes läbi suletud ukse surnuks oma 55aastase venna.

Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Liivi Reinholdi sõnade kohaselt pikendati vahistamistähtaega kahe kuu võrra ja kriminaaluurimine kestab.

Kuriteo pani mees kahtlustuse järgi toime isikliku seadusliku püstoliga Makarov. Kinnipidamisel tuvastati tal alkoholijoove.

Teada on, et vendade tüli põhjustas vaidlus pärandiks saadud kinnistu üle. Prokuratuuri info järgi on politseile samade vendade konflikti tõttu tulnud varemgi väljakutseid, kuid tõsisemaid vägivallajuhtumeid pole tuvastatud ja ühelgi korral ei ole asjasse olnud segatud relvi.

Vahialune on olnud nii kaitseliitlane kui abipolitseinik alates nende organisatsioonide loomisest, kuid arvati abipolitsei ridadest eelmisel aastal välja kui passiivne liige.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles