Kui palju maksti Gerd Kanteri särgi eest?

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu spordiliidu aastalõpupeol müüdi oksjonil olümpiavõitja Gerd Kanteri autogrammiga särk ja Andrus Veerpalu rinnanumber ning suusamüts.
Pärnu spordiliidu aastalõpupeol müüdi oksjonil olümpiavõitja Gerd Kanteri autogrammiga särk ja Andrus Veerpalu rinnanumber ning suusamüts. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu spordiliidu aastalõpupeol korraldatud oksjonil laekus 3040 krooni, mis annetatakse laskesporti harrastavatele ratastoolisportlastele uue püssi ostmiseks.


Kõige kallimalt, 800 krooniga osteti ära Pekingi olümpia kettaheitekulla Gerd Kanteri Eesti koondise vabaajavormi särk, millel Kanteri autogramm koos võidutulemusega.

500 krooni laekus Andrus Veerpalu suusamütsi eest, mida ta kandis Torino taliolümpial, kus võitis 15 kilomeetri klassikasõidu.

400 krooni käisid peolised välja rohkete autogrammidega vääristatud raamatu “Sporditähed 2008” eest.

300 krooni laekus sõudetreener Matti Killingu annetatud Pekingi olümpia täisvarustuses osavõtjakotikese eest, 230 krooniga osteti ära sama olümpia avapeo pealtvaataja suveniirikomplekt.

200 krooni lisandus oksjonikassasse Andrus Veerpalu ühe mulluse MK-etapi rinnanumbri eest.

Müügiks läksid veel Eesti Pekingi-võistkonna müts, mullune sporditähtede raamat ning suveniirid Sydney ja Ateena suveolümpialt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles