Piltuudis: keset Pärnut kõrgub prügimägi

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus Riia maantee 88 juurde on tekkinud uutmoodi prügimägi.
Pärnus Riia maantee 88 juurde on tekkinud uutmoodi prügimägi. Foto: Lugeja foto

Pärnu Postimehe lugeja saatis toimetusele fotod Riia maantee 88 juurde tekkinud uuest prügimäest.

„Riia maantee 88 juurde tekkinud prügimägi kasvab päev-päevalt nii kõrguses kui laiuses,“ märkis fotod saatnud pärnakas.

Samasugune vaatepilt avanes täna veel Papiniidu 52 juures.

Pärnus jäätmeveoga tegeleva AS Ragn-Sells Lääne regioonijuhi Jüri Meeksa sõnutsi hakkas Riia maantee 88 korteriühistu juures prügikast üle ajama selle tõttu, et klient jäi uue lepingu sõlmimisega hiljaks, tehes seda päev pärast senist veopäeva.

Meeksa jutu järgi olid ühistu prügikasti tühjendamise päevad varem esmaspäev ja reede ja klient sõlmis uue lepingu teisipäeval.

Meeksa sõnutsi viiakse Riia maantee 88 ühistu juurest prügi minema täna või homme.

Enne novembrit osas Pärnu piirkondades prügi vedanud AS Veolia Keskkonnateenuste Lääne regiooni müügiesindaja Steve Villmann ütles, et Veolia on kõik prügikastid senistele klientidele müünud ja välja rentinud või andnud üle Ragn-Sellsile.

„Nende tühjendamisega võib olla probleeme neil, kes ei ole Ragn-Sellsiga sõlminud uut lepingut,“ lausus ta.

Meeksa märkis, et suuremate klientide juures, kelle kohta on saadud eelmiselt vedajalt andmed, jätkatakse prügivedu samagususe sagedusega, aga muutuda võivad prügiveo päevad. Väiksematel klientidel, kel prügivedu oli tellitud korra kuus, ei tohiks probleeme tekkida.

Selliseid kohti, kus prügi pole harjumuspärastel päevadel ära viidud, võib Meeksa jutu järgi olla Pärnus mõningaid. Meeksa soovitas klientidel, kelle prügi pole harjumuspärastel päevadel ära viidud, Ragn-Sellsiga ühendust võtta.

Ragn-Sells Lääne regioonijuhi sõnade kohaselt peaks segadused prügiveol lahenema kuu jooksul, mil prügivedaja on kõigi uute klientide juures ära käinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles