Tallinna toidumessil paluti külastajatel kolme päeva jooksul maitsta pimetesti meetodil jõulusööke ja -jooke ning valida nende seast parimad, milleks osutusid:
Maitsvamad jõulutoidud
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
* Rannarootsi ahjuprae lõigud punases kastmes (lihatööstus Maag),
* Saaremaa miniverivorstikesed (Saaremaa lihatööstus),
* Alpi vorstikesed (pildil, Nõo lihatööstus),
* Saaremaa linnulihasült (Saaremaa lihatööstus),
* E-vaba maksapasteet (Oskar),
* põdra- ja hirvelihaga täissuitsuvorst (Nõo lihatööstus),
* Fazeri jõululeib,
* Saku Mõdu jõulupruul (Saku õlletehas),
* alkoholivaba mustasõstra-mustikaglögi (Taarapõllu talu),
* kodused piparkoogid (Marmiton),
* šokolaadikeeks (Euroleib),
* suvine piparkook (Marmiton).
Allikas: Tallinna toidumess