Koidula kool muutub filminädalal Sigatüükaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Koidula gümnaasium.
Pärnu Koidula gümnaasium. Foto: Urmas Luik

Pärnu Koidula gümnaasiumis on 14.–18. novembril filminädal, mille raames leiavad aset mitmed nii filmikunsti kui filmidega seotud üritused.
 

Filminädalat, mis toimub sel aastal esimest korda, korraldab Koidula kooli aktiiv. Eesmärk on õpilastele õppimise kõrval midagi lõbusat pakkuda.

Esmaspäeval tuleb filmiteemalised viktoriinid, kus saab kontrollida, kas ollakse vaadanud oma elus ikka piisavalt palju filme. Teisipäeval toimuval stiilipäeval saavad õpilased ennast riietada Sigatüüka kooli õpilasteks või Kariibi mere piraatideks – see ei tähenda, et nad endale piraadi elukombed võtma peaksid.

Filmiteemaline nädal ei saa kuidagi jääda ilma filmideta. Nii ongi kolmapäeval ja neljapäeval noorematel võimalus vaadata multifilme ja vanematel veidi seikluslikumaid lugusid.

Nädal lõpeb lõpuõhtuga reedel, kus tulevad ettekandele klassikavad ja filmiparoodiad. Parimatele on sponsorid välja pannud auhinnad.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles