Noored rütmimuusikud lähevad koolidele külla

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Veste Roosaar
Copy
Eelmisel aastal rütmimuusikaosakonnas õppinud Edgar Laksa (saksofon), Rosanna Lints (laul), samas koolis veel õpinguid jätkav Siim Arusaar (trummid) ja Martti Laas (bass).
Eelmisel aastal rütmimuusikaosakonnas õppinud Edgar Laksa (saksofon), Rosanna Lints (laul), samas koolis veel õpinguid jätkav Siim Arusaar (trummid) ja Martti Laas (bass). Foto: Ardi Truija

Pärnu muusikakooli rütmimuusikaosakond annab täna ja homme Pärnus kolmes gümnaasiumis kontserdi, et tutvustada õppimis- ja eneseteostusvõimalusi muusikakooli rütmimuusikaosakonnas.
 

Kolmapäeval on noored muusikud Hansagümnaasiumis ja Koidula koolis, neljapäeval Ülejõe gümnaasiumis. Kolmveerandtunnise kava jooksul saab kuulda osakonna bändide esituses nii džässistandardeid kui huvitavaid töötlusi tuntud pop- ja rokklugudest.

Solistid on pop-jazz-laulu eriala õpilased Lisann Aljaste, Triin-Berit Kornel ja Kristiina Ristmäe. Bändides teevad kaasa Andreas Jürimäe, Raven Sinimeri, Erik Grenberg, Jakob Koppel, Jan Ristimets, Emil Erastus, Rahel Talts, Siim Arusaar, Aleksander Kozitskiy, Paal Piller, Karl Kallas, Julius Koppel, Reelika Lelle ja Aleksander Seeman.

Ansambleid juhendavad muusikakooli rütmimuusikaosakonna õpetajad Marge Lumisalu, Ann-Liis Talts, Lauri Lüdimois ja Marek Talts.

Koolikontsertidega jätkab Pärnu muusikakooli rütmimuusikaosakond eelmisel aastal alguse saanud traditsiooni külastada hilissügisel Pärnu gümnaasiume, et tutvustada muusikakooli rütmimuusikaosakonna tegevust.
 

Märksõnad

Tagasi üles