Pärnumaa otsib aasta kultuuri- ja sporditegijaid

Karin Klaus
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kultuuripärl 2010 preemia pälvis Pärnu linna spordikooli ja Pärnu võrkpalliklubi treener Johannes Noormägi.
Pärnumaa kultuuripärl 2010 preemia pälvis Pärnu linna spordikooli ja Pärnu võrkpalliklubi treener Johannes Noormägi. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Eesti kultuurkapital kuulutab välja kultuuripreemia “Kultuuripärl” kandidaatide esitamise Pärnu maakonnas.

Preemia eesmärk on tunnustada ja innustada kõrgvormis kunstide-, rahvakultuuri- ning kehakultuuri ja spordi valdkonnas tegutsevate inimeste erialast pühendumist maakondades.

Preemia kandidaadiks võib esitada vastavas maakonnas tegutsevaid inimesi, kellel on jooksval aastal silmapaistvaid teeneid oma maakonna kultuuri- või spordielu edendamisel.

Vabas vormis taotlus tuleb esitada Pärnumaa ekspertgrupile, taotlus peab sisaldama lühikest kirjeldust kandidaadi loomingulistest või sportlikest saavutustest jooksval aastal, kehtivaid stipendiume (nende olemasolul), kandidaadi tutvustust ja kontaktandmeid.

Kandidaatide esitamise tähtaeg on 21. november 2011.
Samas ootab Eesti kultuurkapitali Pärnumaa ekspertgrupp kandidaatide esitamist 2011. aasta kultuuritegija, kultuurisündmuse, sporditegija ja spordisündmuse aastapreemia andmiseks.

Vabas vormis taotlusi koos kandidaadi andmete ja kandidaadi või sündmuse lühikirjeldusega saab esitada Pärnumaa ekspertgrupile 15. detsembrini.

Kultuuripärl 2011 ja aastapreemiad antakse üle 29. detsembril Pärnumaa kultuuri- ja sporditegijate aastalõpugalal “Tähesära 2011”  hotellis Strand.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles