Pussitanud mees end süüdi ei tunnistanud

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnus jätkub kohtuprotsess tapmises süüdistatava mehe üle, kes end teisipäeval süüdi ei tunnistanud.

Kohtu pressiesindaja ütles, et teisipäeval kuulas kohus süüdistuse tunnistajaid, eile jätkati kaitse tunnistajatega. Plaanis on jõuda asja arutamisega järgmiseks teisipäevaks kohtuvaidlusteni.

Süüdistuse kohaselt lõi alkolholijoobes Uno tänavu 30. ja 31. jaanuari vahel täpsustamata ajal oma elukohas Pärnu maakonnas tal külas viibinud, samuti alkoholijoobes ohvrit täpselt tuvastamata arv kordi, kuid vähemalt kolmel korral noaga rindkere, käte ja jalgade piirkonda.

Nuga tungis kõhuõõnde ja vigastas kõhukelmet, maksa ja aorti, ohvril tekkis sisemisest verejooksust äge verekaotus ja ta suri vigastustesse sündmuskohal.

Seejärel, jätnud inimesele kehavigastuste tekitamisest teavitamata nii kiirabi kui ka politsei, jättis Uno pussitatu oma elukohas kööki lamama ja heitis ise teise tuppa magama.

Prokuratuur esitas Unole süüdistuse tapmises, mille eest karistatakse süüdimõistmisel kuue- kuni viieteistaastase vangistusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles