Bravo lounge ’ist sai uues kohas kohvik

Andris Tammela
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaubamajakas avatud Bravo kohvik pakub Vahemere maadest inspireeritud menüüd.
Kaubamajakas avatud Bravo kohvik pakub Vahemere maadest inspireeritud menüüd. Foto: Ants Liigus

Pärnus Bravo ööklubi all asunud ja suvel suletud lounge sai uue näo populaarse söögikohana linna teises otsas Kaubamajaka keskuses, uuenenud on Bravo klubigi.

Bravo omaniku, osaühingu Blauinvest tegevjuhi Ahti Kuke teatel avas Bravo ligi kuu tagasi Kaubamajakas hubase interjööriga kohviku, kus pakutakse Itaalia ja ülejäänud Vahemere maade mõjutustega menüüd. Kõiki toite saab ühtlasi tellida kaasavõtmiseks.

Vastse koha menüü panid kokku Bravo kokad ja sisekujunduse autor on läbi aastate Bravot kujundanud Laili Randmaa.

“Kui lounge oli rohkem ajaveetmiskoht, siis umbes 50kohalises kohvikus on põhirõhk pandud toitlustamisele,” selgitas Kukk. “Vastuvõtt on olnud siiani positiivne.”

Uude kohta kolis nii lesila köök kui enamik töötajaid.

Kesklinnas asuvad senised lounge’i ruumid soovib Bravo välja rentida, kuid sobiva kosilase leidmine on läinud siiani vaevaliselt.

Kui äsja avatud Bravo kohvik peaks olema kogu pere ajaveetmiskoht, kus muu hulgas leidub lastenurk, siis samamoodi näeb Kukk Bravo ööklubi kohana, kuhu võiksid tulla igas vanuses täiskasvanud.

“Tahaks kummutada arvamuse, et Bravo on noorteklubi,” ütles Kukk. “Täpselt samuti toimub meil üritusi keskeas inimesele.”

Nii astub sel reedel Bravo lavale 1990. aastate menubänd 2 Quick Start. Novembri lõpus tuleb samas Pärnu ühisgümnaasiumi vilistlaste jätkupidu ja sellel üritusel astub üles samast ajastust pärit Mr. Happyman.

“Toome Bravosse legendaarseid Eesti bände,” kinnitas klubi programmijuht Erko Käärats. “Sellistel pidudel kuuleb oma lemmiktantsumuusikat ka vanem publik.”

Klubi Bravo läbis hiljuti kerge uuenduskuuri. Kohta muutis sissekäik ja mööbli ümberpaigutamisega tekkis klubisse juurde nii istumiskohti kui avati lesilaala. Baarileti taha ehitati nurk tantsutüdrukutele.

Metaxa baari asemele tegi Bravo privaatruumi 20 inimesele ja teisaldatava seinaga saab nüüd muuta klubi vajadusel nädala sees tavapärasest väiksemaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles