Tunnustage eakate elu edendajaid

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eakate pidu Kablis.
Eakate pidu Kablis. Foto: Ants Liigus

60+ festivali raames üheksandat korda toimuv konkurss “Aastad täis sära ja väärikust” ootab eakate inimestega seotud säravaid algatusi ja ideid, et tunnustada mõtte autoreid vääriliste auhindadega.

Konkursi eesmärk on ergutada ja tunnustada inimesi või ettevõtmisi, kes või mis on muutnud eakate elu paremaks. Konkursil tunnustatakse positiivseid tegusid, mis tehtud eakatele mõeldes või mille eakad on teinud kogukonnale mõeldes, kuid teenimatult on tähelepanuta jäänud.

Ajakirja 60+ ja mittetulundusühingu Eakate Festival korraldatava festivali tänavune moto on “Eesti 100”.

“Vahel mõtleme, kuidas küll inimest tehtu eest tänada. Justkui aitähhist jääks vajaka. 60+ festivalil märkame neid säravaid inimesi, elukogenud inimeste kõrval noorigi, kelle idee või tegu on seenioride elu paremaks muutnud. Täname neid siis suurelt,ˮ ütles väljaande peatoimetaja Eve Rohtla.

Konkursi korraldaja julgustab saatma ettepanekuid ka siis, kui mõne tubli inimese algatus ühegi konkursi kategooria alla justkui ei sobiks.

Parimad teod ja algatused pärjatakse 60+ festivalil Tallinnas Salme kultuurikeskuses 6. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles