Tõstamaa mõisaetendused saavad jätku

Silja Joon
, kultuuritoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Selle aasta augustis etendus Tõstamaa mõisas menukalt Gerda Kordemetsa kirjutatud ja lavastatud etendus „Pruutide kool”, teatritegijate koostöö jätkuna jõuab sel nädalavahetusel Pärnumaale lavastus “Valged daamid”.

“Pruutide kool” toodi mõisa uhkesse saali koostöös MTÜga RAAAM. Kuna ühine ettevõtmine suvel hästi õnnestus, toob RAAAM novembris Tõstamaale oma teise lavastuse „Valged daamid“, mille on kirja pannud Andrus Kivirähk ning kus mängivad Katrin Saukas ja Liis Haab.

Lugu räägib Haapsalu legendaarsest valgest daamist, kes järsku saab endale kaaslaseks noore ja nüüdisaegse valge daami. Seda, kuidas nad koos eksisteerima hakkavad, tasub juba Tõstamaale vaatama tulla.

Etendused toimuvad Tõstamaa mõisas 19. ja 20. novembril. Enne etendust töötab mõisapuhvet, kus kooki ja kohvi pakuvad päris ehtsad mõisapreilid.

6. detsembril mängitakse sama lavastust Pärnus Ammende villas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles