Pärnu jalgpalliklubi naiskond lõpetas Balti liiga põhiturniiri suure kaotusega

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Pärnu jalgpalliklubi naiskond pidi Pärnus Rannastaadionil Balti liiga matšis 0:6 alla vanduma Minski naiskonnale.

Valgevene klubi asus mängu juhtima juba neljandal minutil, kui Pärnu eksimuse kaitses kasutas ära Margarita Juško, lükates palli kindlalt võrku peaga. Minski eduseis suurenes 29. minutil tänu Anastassia Šuppole ja vaheajapausile mindi 3:0 eduseisul, kui resultatiivne oli Hanna Pilipenka. Teise kolmveerandtunni jooksul sai Minsk kirja veel kolm väravat: kübaratriki vormistas Šuppo ja korra sai jala valgeks Emueje Ogbiagbevha.

Anastassia Morkovkina ütles pärast mängu vutiportaali Soccernet.ee vahendusel, et mängust võis leida nii positiivset kui ka kohti, mida saaks parandada. „Loomulikult ma ei ole rahul mängupildiga, kuna me ei suutnud pakkuda sellist agressiivsust, mis on meistrite liigas. Kõik võtsid seda mängu rahulikumalt. Aga meil olid väga head väravavõimalused ja tekitasime neile probleeme – nad hakkasid omavahel närvitsema, kaklema ja vaidlema. See näitab, et me tegime midagi õigesti. Realiseerimine on meie terve hooaja probleem.”

Pärnu naiskonnal on kuue vooru järel Balti liiga põhiturniiril seitse punkti, mis annab neljanda koha. 

Pärnut võitnud Minski naiskonnal on kirjas vaid võidud ja nende väravate vahe on 33:0. Teise ja kolmanda koha selgitavad välja Šiauliai Gintra-Universitetas ja FC Flora, kel enne põhiturniiri lõppu on 12 punkti ja viimases voorus minnakse vastamisi omavahel.

Kui kõik naiskonnad on korra mänginud, toimub Leedus oktoobri teises pooles finaalturniir, millest võtab osa esinelik ja kus pannakse paika lõplik paremusjärjestus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles