Pärnu selle aasta suurim tee-ehitus ootab maanteeametilt heakskiitu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnumaa tänavune mahukaim teeremont, mille käigus uuendati 3,2 miljoni euro eest Pärnu–Tori maanteel Sindi ja Urumarja vahel seitsme kilomeetri pikkune lõik, on valmis saanud ja ootab tellijalt vastuvõtmist.

Pärnu–Tori maantee rekonstrueerimistöödega 5,9.–12,1. kilomeetril alustati aprillis ja tööde tähtaeg on oktoobris. Ehitustööde eesmärk oli teelõigu ümber ehitada ja liiklust ohutumaks muuta. 

Tööde käigus rajati remonditud muldkehale kompleksstabiliseeritud alus ja kahekihiline asfaltbetoonkate. Ehitati ohutumaks ristmikud ja mahasõidud, bussipeatused ja nende juurdepääsud ning teeületuskohad. Rajati valgustus Sindi-vahelisele teelõigule, samuti valgustati Silla tänava ristmik. Kurina sillale paigaldati tänapäeva nõuetele vastavad piirded.

Maanteeameti Lääne regiooni ehitusvaldkonna juhi Margus Eisenschmidti sõnade järgi on ehitajal lepingulised tööd tehtud ja maanteeametil on käsil vastuvõtu toimingud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles