Hüppevõistlus lõpeb kunstiateljees

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saarde hüppepäeva idee sai alguse Andrus Olderi soovist püstitada teivashüppes M50+ vanuseklassi Eesti rekord. Foto on illustreeriv.
Saarde hüppepäeva idee sai alguse Andrus Olderi soovist püstitada teivashüppes M50+ vanuseklassi Eesti rekord. Foto on illustreeriv. Foto: Marianne Loorents

Laupäeval, 22. septembril toimub Kilingi-Nõmme staadionil heategevuslik hüppevõistlus, mis lõpeb kunstiateljees performance’iga.

Hüppepäeval võisteldakse kaugus-, kõrgus- ja teivashüppes. Iga osavõtja lõpptulemuse sentimeetri kohta panustab Alas-Kuul AS ühe eurosendi. Mõõduvõtul kogutud summa läheb lõppeval kergejõustihooajal häid tulemusi saavutanud Saarde kergejõustiklastele Sander Statsenkoile, Karl-Martin Krapile, Greete-Liis Krapile ja Grethe Karoline Kaljastele varustuse soetamiseks ja uueks hooajaks valmistumiseks.

Saarde hüppepäeva idee sai alguse Andrus Olderi soovist püstitada teivashüppes M50+ vanuseklassi Eesti rekord. Senine tippmark 3.91 kuulub üle-eelmisest aastast Aivar Hommikule.

Mõtte autor seostas katsumuse enda loominguga, mis avatakse näitusena pärast võistlust Kilingi ateljees. Näituse ja sportliku eeskujuga soovib tervislikku eluviisi propageeriv kunstnik inspireerida noori seadma elus julgeid ja suuri eesmärke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles