Treimanis mõõdavad üksteist tantsubändid

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud aasta publiku ja peotantsijate lemmikansambel Treffunx.
Möödunud aasta publiku ja peotantsijate lemmikansambel Treffunx. Foto: Erakogu

Sel laupäeval, 15. septembril õhtul kell viis hakkavad Treimani rahvamajas taas musitseerima Pärnumaa pillimehed. 24. korda toimuvale Pärnumaa bändide päevale on registreerunud tosin eriilmelist tantsubändi.

Treimani rahvamaja juhataja Viljar Soomre sõnutsi astub laupäeval vanade tuttavate kõrval lavale rida uusi tegijaid nagu Metsik Lääs Varblast ja Insomnambuul Pärnust. Samuti Leggero ja Mohiito, kes kogusid tuntust “Rahvabändi” telesaates. “Peale nende esinevad ansamblid Spectra Mi, Kolm Soovi, Ahto, Rotiküla Vanamehed, Vanad Sõbrad, Mart Bänd, Andres ja Treffunx,” loetles Soomre. “Vaheldust tantsumuusikale pakub Pärnu kammerkoor.”

Bände hindab žürii ja tantsuklubi Fox. Selgitatakse välja publiku lemmikud ja tantsitavama muusika esitajad.

“Kuna sel aastal tähistatakse armastatud helilooja Arne Oidi 90. sünniaastapäeva, pälvib auhinna ka huvitavaim tema loomingu seade,” ütles rahvamaja juhataja. “Pidu on tasuta ja kõik tantsuhuvilised on oodatud Treimani rahvamajja laupäevasele muusikamaratonile!”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles