Pärnumaa autosportlased võitsid kulda, hõbedat ja pronksi

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ford Fiestat taltsutav Pärnu autosportlane Margo Soomets krooniti tagaveoliste autode klassis Eesti meistriks.
Ford Fiestat taltsutav Pärnu autosportlane Margo Soomets krooniti tagaveoliste autode klassis Eesti meistriks. Foto: Pille Russi

Sõiduautode rallikrossi Eesti meistrivõistlustel selgitati seitsme etapiga medalivõitjad neljas arvestuses.

Tagaveoliste autode klassis võitis meistrikulla pärnakas Margo Soomets, hõbedale tuli Siim Sündema (Tikkri Motorsport) ja pronksile Rommi Pukk (Ligur Racing). Esiveoliste autode konkurentsis oli hooaja parim Andre Kurg klubist Reinsalu Sport, võitjale järgnesid Janno Õis Vändra tehnikaspordiklubist ja Mihkel Varul (Ligur Racing).

Juunioride võidukihutamised lõppesid Martin Juga (Cueks Racing) võiduga, hõbemedal riputati Pärnumaa tehnikaspordiklubi Erki Sport sõitja Marko Andreas Muru kaela ja pronksi teenis Vändra noormees Armin-Marlon Mängel.

Nelikveoliste autode klassis tuli meistriks Andri Õun (Reinsalu Sport), hõbeda sai Raini Roomets (Lepp Motors) ja pronksi pälvis Ain Laiverik (Printsport Racing).

Mai esimesel nädalavahetusel alanud ja septembri teisel laupäeval lõppenud Eesti meistrisarjas võisteldi kaks korda Kulbilohu ja Kehala krossirajal, korra sõideti Laitses, Missos ja Vasalemmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles