Paikuse noortekeskus alustas tööd uutes ruumides

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paikuse avatud noortekeskuse vast remonditud ruumides jätkub põnevat tegevust igale maitsele.
Paikuse avatud noortekeskuse vast remonditud ruumides jätkub põnevat tegevust igale maitsele. Foto: Paikuse avatud noortekeskus

Täna ennelõunal tutvustas Paikuse avatud noortekeskus kõigile koostööpartneritele oma vast remonditud ruume, kus noored saavad toiduvalmistamist ja kitarrimängu õppida ning üheskoos midagi põnevat ette võtta.

Nii ootavad bändiruumis huvilisi trummikomplekt, bass-, elektroakustiline ja klassikaline kitarr ja süntesaator. „Veel pole bände, kes nendega harjutaksid, varasematel aastatel on paar tükki olnud,“ rääkis kitarriõpetaja Raul Ilbi.

Noorte tähelepanu on köitnud kuus Leader-programmi kaudu soetatud arvutikomplekti, millest kaks on väga hea graafikaga. „Siin käib kogu aeg üks korralik lahing,“ lausus noortekeskuse juhataja Marika Valter.

Kes arvutiga sõdida ei taha, võib mängida koroonat, lauatennist ja eri lauamänge.

„Kui ma seitse aastat tagasi alustasin, taheti skatepark’i ja noortekeskuse ruume. Nüüd on mõlemad olemas ja tuleb nuputama hakata, mida veel soovida,“ rõõmustas Valter.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles