Avanes linna ettevõtlustoetuse kolmas taotlusvoor

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raha. Foto on illustratiivne.
Raha. Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks

Pärnus tegutsevad ettevõtted saavad esitada linnavalitsusele 30. septembrini toetuse taotlusi.

Toetuse eesmärk on tugevdada ettevõtete konkurentsivõimet ja niiviisi elavdada linna ettevõtlust.

Toetussumma alammäär on 1000 ja ülemmäär 5000 eurot taotleja kohta kalendriaastas. Taotluse eelarves peab olema näidatud omafinantseering, mis moodustab vähemalt 30 protsenti projekti kogumahust. 

„Minimaalse, 1000eurose toetussumma puhul peab olema projekti kogumaksumus vähemalt 1428,57 eurot ja maksimaalse 5000eurose toetussumma korral vähemalt 7142,86 eurot,“ selgitas Pärnu linnavalitsuse ettevõtluse peaspetsialist Aare Raev.

Projekt tuleb ellu viia 12 kuu jooksul alates toetuse eraldamise otsusest. Toetuste eraldamise otsustab ekspertkomisjoni ettepanekul linnavalitsus hiljemalt 22. oktoobriks. Toetus makstakse välja pärast projektitegevuste elluviimist.

Lisainfo ja taotluse vormi leiab Pärnu linna veebilehelt.

Ettevõtlustoetust saab kasutada eksperdi kaasamiseks toote- ja teenusearenduse ja tehnoloogiaalasel nõustamisel, toote- ja teenusearendusprojektide koostamiseks, ekspordiplaanide koostamiseks, turu- ja tasuvusuuringuteks, tööalaseks täienduskoolituseks, koolitusvisiitideks, välis- ja sisemesside külastamiseks ja nendel osalemiseks ning ekspordi suunitlusega turunduseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles