Paikusel koguti 350 protestiallkirja

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile kui protestiallkirju kogunud Anneli Vridolin ja lapseootel ema Tiina Toomela jalutasid politseikooli praeguse autodroomi juures, korraldati seal kursantidele õppust kopterite ja soomukiga.
Eile kui protestiallkirju kogunud Anneli Vridolin ja lapseootel ema Tiina Toomela jalutasid politseikooli praeguse autodroomi juures, korraldati seal kursantidele õppust kopterite ja soomukiga. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Sisekaitseakadeemia politsei- ja piirivalvekolledži Paikuse õppekeskuse kava laiendada Paikuse alevis autodroomi on suure osa kohalikust rahvast ärevaks teinud.

Kardetakse alarmautode kihutamise õpperajalt kostvat lärmi, kuna autodroomi laiendamine üle kolme korra toob politseikursantide autojuhitreeningud Kooli tee kortermajade ja Västriku tänava elamute akende alla. Samuti on kavandatud ATVde õpperada Kooli tee korterelamute vahetusse lähedusse.

Ärevad ollakse laiendatava autodroomi tõttu Linnuriigis autode õpperajast kaugemale jäävatel tänavatelgi ja isegi politseikoolist kaugemal keskalevis ja osa inimesi koguni üle Pärnu jõe Tammistes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles