Rääma kool kutsus vanavanemad külla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rääma põhikool korraldas vanavanemate päeva puhul teemanädala “Vanavanemad tagasi kooli!”.
Rääma põhikool korraldas vanavanemate päeva puhul teemanädala “Vanavanemad tagasi kooli!”. Foto: Erakogu

Pärnu Rääma põhikool korraldas vanavanemate päeva puhul teemanädala “Vanavanemad tagasi kooli!”, et tänada ja avaldada austust vanaemade-vanaisadele laste ja lastelaste kasvatamise, jagatud hoole ja armastuse eest.

Rääma kooli külastas sellel korral kuus vanavanemat.

4.c klassijuhataja Leelia meelest oli tore võimalus kohtuda härra Henno Sepaga, kes jutustas kooliajast ja hobist ehk kogumisest. “Ta andis juhtnööre, kuidas marke koguda. Kingituseks said lapsed marke, mina sain taskukalendreid,” märkis õpetaja. Veel õnnestus kuulda, kuidas kõlab suupill.

Vanaema Endlal on lapselapsi palju, temal oli võimalus anda külalistund hoopiski saalis, kuhu olid kogunenud kolme klassi õpilased. Endla rääkis õpilastele päevast, kui nende majja elekter pandi või kui neil oli esimesena külas väike televiisor, mida kogu küla nende juures vaatamas käis. Tema kooliajal käidi vahetundides koos rahvastepalli mängimas.

1.b klassis käinud vanaema Ingrid rääkis, kuidas tema Rääma koolis käis ja näitas lastele, kuidas nende vahetunnid koolis möödusid: kõndides.

Vanaisa Robert õpetas lastele ka mõne mängu, mida neile mängida meeldis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles