Diilerid türmi!

Kalev Vilgats
, Pärnu Postimehe arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andres G. Adamson

Pärnu Postimehele narkopesade kohta infot toonud pärnakas ütles, et tema ei häbene õhutamast kaaskodanikke andma politseile üles kahtlaste urgaste asunikke, kes võivad kaubelda narkootikumidega. Nii narkolesila jõe kaldal puude vilus, mille saemehed küll olematuks muutsid, kui Savi ­tänava süstimispunktki ei ole äsja tekkinud, vaid olnud mõnda aega kasutuses. Sinna on tuldud, et järjekordne doos veeni süstida ja süstal maha jätta.

Narkoprobleem ei ole linna saabunud Weekend Festivaliga, nagu mõni on väitnud. Tõsi, pealtnägijate sõnutsi olnud selle aasta üritusel silmapaistvalt ­palju pilves noori. Narkomaania varjatud pealetung on Pärnus käinud pikemat aega. Kuuldavasti on kesklinnas narkopesi veel, näiteks Hospidali tänava maja, mis tänava poolt tundub olevat sisenemiskindel, aga tagaküljest avaneb hoopis vastupidine vaatepilt.

Leheloo vastukajast koorus seegi, et avalikkust ei rahulda kinnitused, et “politsei tegeleb narkoprobleemiga kindlasti” ja selleks on lausa eraldi üksus. ­Tahetakse näha ja kuulda tulemustest.

Kanget tumedat õlut tinistav kodutu on häbi ühiskonnale, kuid siiski võrdlemisi ohutu, kõrvutades süstivate narkomaanide ja nende varustajatega. Seega: Pärnu narkomaanidest ja diileritest puhtaks! Selles pühas ürituses on politsei ja linnavõimu tihedam koostöö teretulnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles