Galerii: leegionäri kaks tabamust tõid Vaprusele ülitähtsa võidu

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliigas läksid suvepealinnas vastamisi tabeli kaks viimast: Pärnu Vaprus ja FC Kuressaare. Pärnakad suutsid Gegi Kekua kahest ilusast väravast kolm punkti koju jätta.

Saarlased asusid Rannastaadionil veerandtunni järel juhtima, kui skoori tegi Rasmus Saar. Kuressaare eduseis püsis tablool pool tundi, kuniks esimese vaatuse üleminutitel kõmmutas Kekua palli otse karistuslöögist väravasse.

Grusiin tegi skoori ka viimases matšis Narva Transi vastu, kui piirilinnast naasti 1:1 viigiga. Sama skooriga lõppes tänase matši esimene poolaeg.

Teisel poolajal Kekua vägev etendus jätkus: 62. minutil jäeti ta karistusala joonel valveta ja grusiin keerutas kauni palli väravasse. Viimases kahes matšis kolm väravat kirja saanud Kekua vahetati 82. minutil ovatsioonide saatel puhkama. 

87. minutil tehti suvepealinnas 222 pealtvaataja silme all sotid selgeks. Rauno Tutk andis ilusa söödu Ronaldo Tiismaale, kes pääses vastaste väravavahiga silmitsi ega eksinud. Skooriga 3:1 tähtis matš lõppeski ja Vaprus jättis esimest korda sel hooajal kõik kolm punkti koju.

Vaprad Karud tõusid võiduga Kuressaare kannule ja jäävad nüüd neist maha vaid punktiga. Tänavu 13 silma kogunud pärnakad on üle poole punktidest (7) kogunud just saarlastelt: kaks võitu ja viigi. 

Liigatabel.
Liigatabel. Foto: jalgpall.ee
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles