Viis perearstipraksist pälvib kvaliteedimärgi

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PRN01:MEDITSIINI JA RAVIASUTUSED P
PRN01:MEDITSIINI JA RAVIASUTUSED P Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Reedel, 21. septembril perearstide seltsi (EPS) aastakonverentsil tunnustatakse riigi 85 paremat perearstipraksist, mille hulgast leiab viis praksist Pärnumaaltki.

Tunnustuse pälvinud praksiste arv on aastatega kasvanud ja tänavu tegi see rekordhüppe. Eelmisel aastal pälvis kvaliteedimärgise 66 praksist, tänavu juba 85. Esimest korda saavutas kõrgeima taseme 15 keskust.

Pärnumaalt said kvaliteedimärgise osaühingud Pärnu Perearstid, Tõstamaa Tervisekeskus, Sindi Tervisekeskus, Mai Perearstid ja Perearst Külli Raudsik OÜ.

Parimad selgitati välja EPSi koostatud perearstipraksiste kvaliteedijuhise alusel.  Hinnates võeti arvesse nii kliinilist kui korralduslikku mõõdet: töökorraldust, arstiabi kättesaadavust, ravi kvaliteeti, sealhulgas haiguste ennetamist, arstiabi järjepidevust ja koostööd patsientidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles