Pärnumaa maitsete aasta poolesaja sündmuse krooniks võib lugeda teemapäeva Eesti Rahva Muuseumis (ERM), ürituse esimeses pooles toimus konverents ja teises pooles töötoad, mille kohad huvilised kärmesti broneerisid.
Tellijale
Laual hüljes, kormoran ja põisadru
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Väga asjalik päev,” hindas Pärnumaa maitsete aasta projektijuht Kadi Elmeste kahasse ERMi ja Tallinna ülikooliga korraldatud ettevõtmist. “Kuulis huvitavat infot, mida varem ei teadnud, ning tõdemus on, et kuigi Eesti on üks suur piirkond, valmistatakse siin toitu, eriti kalatoite, ise moodi.”