Sindi firma sihib üleriigilist ettevõtlusauhinda

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dennis Ulrik Kristensen kõneles, et vanad seadmed on lihtsa tehnoloogia tõttu tihtilugu töökindlamad, aga uued ­teevad hulga vähem müra ja seepärast neid oste­takse.
Dennis Ulrik Kristensen kõneles, et vanad seadmed on lihtsa tehnoloogia tõttu tihtilugu töökindlamad, aga uued ­teevad hulga vähem müra ja seepärast neid oste­takse. Foto: Urmas Luik

Sindis villast lõnga värviv aktsiaselts Danspin kandideerib üleriigilisele ettevõtlusauhinnale aasta välisinvestori kategoorias. Kokku on lõppvooru valitud kandidaate kolm ja kõik nad on silma paistnud panusega Eesti majandus- ellu.

Taanlastele kuuluv Danspin investeeris tegevjuht Dennis Ulrik Kristenseni sõnutsi viimase aasta jooksul kolm miljonit eurot, kuid osa arendustest algas juba varem. Hiljuti valmisid söökla koos köögiga ja riietusruumid. Tulevikus on võimalik kohapeal sooja toitu valmistada. “Plaan on leida inimene, kes süüa teeb,” kõneles Kristensen.

Osteti uusi tootmisseadmeid. Vaibamasin koob kliendile Danspinis värvitud lõngast tootenäidise. Varem lähetati kundele lõngapoolid ja too tellis proovitöö ise. “See oli väga kallis, nüüd on väga lihtne,” kõneles Kristensen, et uus masin on küll suhteliselt ­pisike, aga maksis sellegipoolest 110 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles