Vollemeeskond teenis turniirivõidu enne viimast mängu

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond teenis kodusel turniiril esikoha välja kahe mänguga.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond teenis kodusel turniiril esikoha välja kahe mänguga. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu võrkpallimeeskond alistas kodusaalis hooajaeelsel rahvusvahelisel turniiril Pärnu Sügis 3:1 Leedu meeskonna Klaipeda Amber Queen ja kindlustas enne viimast mängu Tartu Bigbankiga endale turniirivõidu.

Turniiri esimese päeva suurimale punktitoojale Ilja Kovaljovile puhkust andnud pärnakad võitsid Klaipeda vastu avageimi 25:17, kuid jäid teises alla 15:25. Kolmandas ja neljandas geimis sai Pärnu meeskond taas oma tahtmise, loovutades vastasele vastavalt 22 ja 21 punkti.

Pärnu meeskonna suurim skooritegija oli Läti koondise nurgaründaja Atvars Ozolinš 15 punktiga. Pluss-miinussüsteemis jäi tema saldoks +4. Efektiivsuselt oli pärnakate parim temporündaja Toms Svanš, kes tõi meeskonnale kuus punkti ning plusse-miinuseid liites sai statistikasse +5.

Pärnu meeskond on kahe mängu järel kogutud kuue punktiga kindlustanud turniiri esikoha ja täna kell 18 seisab ees matš Tartu Bigbankiga. Soome Raision Loimu, kes eile tartlasi 3:2 võitis, lõpetas turniiri viie punktiga. Leedulased kogusid kolmest mängust kolm punkti. Tartlastel on enne tänast matši kirjas punkt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles